Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Menu

Priser og ture med RIB-IT speedbåden

Hos RIB-IT tilbyder vi unikke sejloplevelser til enhver anledning; familiehygge, fødselsdag, polterabend, firmaudflugt, kærestedag etc. Vi kan tilrettelægge en tur ganske efter jeres ønsker, uanset om du er til fart, action og spænding eller hygge og store naturoplevelser. Herunder kan du læse om et udpluk af vores ture.

Se også alle vores faste og kommende arrangementer her.

Hos RIB-IT tilbyder vi unikke sejloplevelser til enhver anledning; familiehygge, fødselsdag, polterabend, firmaudflugt, kærestedag etc. Vi kan tilrettelægge en tur ganske efter jeres ønsker, uanset om du er til fart, action og spænding eller hygge og store naturoplevelser. Herunder kan du læse om et udpluk af vores ture.

Se også alle vores faste og kommende arrangementer her.

Kortere ture

RIB-IT tilbyder sejlads i hele landet. Herunder priser for Aalborg og Aarhus. Tilbud gives på sejlads i hele Danmark.

Aalborg

Aalborg - Kattegat t/r 75 min  4.000,-
Aalborg - Hals t/r, vente 1½ time 3.500,-
Aalborg - Nibe t/r, vente 1½ time 3.300,-
Aalborg - Hals/Nibe, én vej 2.500,-
30 min i Aalborg 2.000,-
60 min i Aalborg (tilbud) 3.800,-

Aarhus

1 time fra Aarhus 4.000,-
30 min fra Aarhus 2.000,-
Aarhus - Skødshoved t/r m. venten 3.000,-
Aarhus - Norsminde t/r m. venten 3.300,-
Aarhus - Tunø/Samsø t/r m. venten 4.000,-
Vi venter efter aftale, normalt 1½ time. Tillæg på transport af båd fra andre byer/havne.
Priser er inkl. moms.

Sejl & spis

Få en unik oplevelse med RIB-sejlads og gastronomi. RIB-IT sejler jer til den ønskede restaurant, hvor I nyder lidt mad, hvorefter vi sejler jer retur.

Vi har speciale i Aalborg og Aarhus, men sejler i hele Danmark. Prisen afhænger af rute og evt. ventetid.

Watercast

Har I lyst til at være frømænd for en dag? Så er watercast lige noget for jer. Båden tager fart, og ved ca. 20 knob giver vi GO, hvorefter 2 personer ruller ud fra pontonerne og rammer vandet på ryggen. I slår et smut eller to, inden båden vender og laver opsamling. Sikkerheden er i højsædet, og I bliver iklædt våddragter og svømmeveste. Til denne aktivitet skal i medbringe badetøj samt håndklæde.

Watercast op til 12 personer, ca. 1 time: 3.500,-

Heldagsture

Tur til Læsø

Tag med RIB-IT på sjov spændingsfyldt og oplevelsesrig tur til Læsø. Dagens program indledes med en halv times spændingsfyldt sejlads i den hurtigtgående RIB-båd. På Læsø venter et afslappende ophold på Læsø Kur efterfuldt af lækker mad og drikke fra Restaurant Havnebakken. Der vil også være mulighed for at nyde en gå- eller cykeltur rundt på øen, inden vi sejler tilbage til Sæby. Frokosten kan nydes på Læsø Kur, restauranten, eller I kan vælge at få en lækker picnickurv med Læsø-specialiteter.

Pris 2 personer: 1.600,-

 

Nordjylland rundt

Mærk adrenalinet suse gennem kroppen på en 500 km oplevelsesrig heldagssejlads i hurtigtgående RIB rundt om Nordjylland. Spænding, fart, fantastiske naturoplevelser og flere hyggelige stop, hvor du bliver forkælet med nordjysk gastronomi.

Med op til 10 passagerer og 3 besætningsmedlemmer sejler vi mod uret rundt om ”Nordjylland”. Turen er en heldagsoplevelse med ca. 9 timer i RIBen og 3-4 stop af en time, hvor vi går i land og strækker benene.

Turen er en ”ekstrem” oplevelse og vil for mange være en ”husker” for livet. Sikkerheden vil være i højsæde, så vejret er en vigtig og afgørende faktor for om vi sejler.

Programmet:

Man møder kl. 0800 i Aalborg. Vi starter med en introduktion og herefter gennemgås turen generelt. Udlevering af udstyr (sejlertøj, heldragt, redningsvest, briller m.m.)

Afgang ca. kl. 09.00.

Ankomst ca. kl. 21.00, hvorefter siger pænt tak for i dag. Kontakt os for yderligere information.

Prisen for denne tur er 2.900,- inkl. alt pr. person.

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Registrer

Glemt din adgangskode? |  Glemt dit brugernavn?

×