Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Menu

RIB-IT snescootersafari i Jämtlandsfjällen 2018

Nu tager vi hul på 2. sæson med RIB-ITs snescootersafari til Jämtlandsfjällen i Sverige.

Få en helt unik oplevelse, når vi kører gennem fjeldene omkring Åre og Östersund i Midtsverige. Turen byder på både action og fart i den storslåede natur samt autentisk charme og gastronomiske oplevelser hos samerne i den lille by Hosjöbotten.

Turen er oplagt som en uforglemmelig oplevelse med venneflokken, der elsker imponerende oplevelse og eventyr – eller som firmatur eller b2b-arrangement, hvor gæsterne skal have en oplevelse, de aldrig vil glemme jer for.

 Snescooter 2018 PDF. Klik her.

 sverige-kort

Datoer:

jsæsonen ligger i februar og marts. Kontakt os hvis I er en større gruppe, der har ønske til dato. Derudover tager vi afsted d. 1.- 4. marts 2018, hvor der stadig er åbent for tilmelding for enkeltpersoner eller mindre grupper. Vi gennemfører ved minimum 8 personer, max 15.

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. eller tlf 25393910

Selvrisiko:

10.000 SEK ved skade på snescooter. Kontakt os for yderligere informationer.

Praktisk information

Forslag til afrejse: Aalborg/København via Stockholm til Åre Östersund Lufthavn. Ankomst: kl 12.10 med SAS. (Bemærk at prisen er ex transport).

Det kan være meget koldt, så vælg praktisk påklædning. Der udleveres fuldt scooterudstyr (hjelm, hjelmhue, handsker, dragt, støvler). Der er 2 guider med på hele turen, som løbende giver dig undervisning i kørsel på snescooter.

Deltagere skal være fyldt 18 år og have kørekort til MC/bil.

Alkoholpromille: max 0,2

Udtalelser fra kunder:

"Vi var med RIB-IT på snescooter safari i marts 2017, og havde en fantastisk tur fyldt med action og gode oplevelser. Opholdet på De Otte Årstider var i særdeleshed en MEGET positiv overraskelse, hvor især maden var helt fantastisk. Så alt i alt en rigtigt sjov og spændende oplevelse for livet, som jeg kun varmt kan anbefale – i sær hvis man er til fart, action, god mad og flot natur."

Jacob, Kolding

”En helstøbt oplevelse.

En snescootersafari handler om fart – og en hel masse andet. Undervejs så vi smuk natur – og betagende flokke af rensdyr. Hver aften ventede udendørs kolde og varme bade – samt overraskende lækker og veltilberedt mad i en samerhytte. Inden turen var jeg noget betænkelig ved, om jeg som kvinde og uden erfaring med snescootere eller lignende ville kunne følge med. Det kunne jeg. Maskinerne var lettere at manøvre, end jeg havde forestillet mig. Og instruktionen var grundig og let at følge. Der var styr på alt – fra fart til forkælelse. Jeg tager hellere end gerne af sted igen.”

Anne Marie, Aalborg

”Tak for en forrygende tur i Sverige på snescooter. Som professionel eventmaker og turarrangør kan jeg hurtigt vurdere om et arrangement er vel tilrettelagt. Udstyr, scootere var nyt og fejlfrit. Håndteringen af os deltagere var i top. Dagturene i fjelde og skov var veltilrettelagt så alle kunne deltage og håndtere deres scootere på en tryg og sikker vis. Flotte ture! Vores to overnatninger hos samer Daniel i hans fjeldhytter med udendørs hot tubs, og forplejningen i det store rundhus med pejs og udsigt over vinterlandskabet var perfekt. Varmeste anbefalinger herfra.”

Alex, København

 

View the embedded image gallery online at:
http://rib-it.dk/snescooteren#sigProIdf414f3f76f

 

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Registrer

Glemt din adgangskode? |  Glemt dit brugernavn?

×