Snescooter-safari

RIB-IT snescootersafari i Jämtlandsfjällen.

Med RIB-IT’s snescootersafari er du garanteret oplevelser, du aldrig vil glemme. Få en helt unik oplevelse, når vi kører gennem fjeldene omkring Åre og Östersund i Midtsverige. Turen byder på både action og fart i den storslåede natur samt autentisk charme og gastronomiske oplevelser hos samerne i den lille by Hosjöbotten.

Turen er oplagt som en uforglemmelig oplevelse med venneflokken, der elsker imponerende oplevelse og eventyr – eller som firmatur eller b2b-arrangement, hvor gæsterne skal have en oplevelse, de aldrig vil glemme jer for.

Skræddersyede arrangementer På næste side kan du se eksempler på forhåndsbestemte programmer. Har I andre ønsker til fx varighed, overnatning og program, tilrettelægger vi også gerne en tur, der er skræddersyet til jer.

Kontakt os for yderligere information.

Image

Eksempler

Vi har 3 forslag til ture, men kan tilpasse efter jeres behov. Man står selv for transporten til og fra Østersund, herfra er alt inkl.

Priserne er vejledende og eksl. moms. Kontakt os for yderligere materiale.

AALBORG
4 dage i Østerund, 3 dage på snescooter 9.500,-
3 dage i Østersund, 3 dage på snescooter 9.300,-
3 dage i Østersund, 2 dage på snescooter 6.800,-
Se vores kommende arrangementer   →

GALLERI

FOLK SIGER

Slide Navn Efternavn, Aalborg “Vi var med RIB-IT på snescooter safari i marts 2017, og havde en fantastisk tur fyldt med action og gode oplevelser. Opholdet på De Otte Årstider var i særdeleshed en MEGET positiv overraskelse, hvor især maden var helt fantastisk. Så alt i alt en rigtigt sjov og spændende oplevelse for livet, som jeg kun varmt kan anbefale – i sær hvis man er til fart, action, god mad og flot natur.” - Jacob, Kolding. Slide Navn Efternavn, Aalborg “En helstøbt oplevelse — En snescootersafari handler om fart – og en hel masse andet. Undervejs så vi smuk natur – og betagende flokke af rensdyr. Hver aften ventede udendørs kolde og varme bade – samt overraskende lækker og veltilberedt mad i en samerhytte. Inden turen var jeg noget betænkelig ved, om jeg som kvinde og uden erfaring med snescootere eller lignende ville kunne følge med. Det kunne jeg. Maskinerne var lettere at manøvre, end jeg havde forestillet mig. Og instruktionen var grundig og let at følge. Der var styr på alt – fra fart til forkælelse. Jeg tager hellere end gerne af sted igen.” -Anne, Aalborg Slide Navn Efternavn, Aalborg ”Tak for en forrygende tur i Sverige på snescooter. Som professionel eventmaker og turarrangør kan jeg hurtigt vurdere om et arrangement er vel tilrettelagt. Udstyr, scootere var nyt og fejlfrit. Håndteringen af os deltagere var i top. Dagsturene i fjelde og skov var veltilrettelagt så alle kunne deltage og håndtere deres scootere på en tryg og sikker vis. Flotte ture! Vores to overnatninger hos samer Daniel i hans fjeldhytter med udendørs hottubs, og forplejningen i det store rundhus med pejs og udsigt over vinterlandskabet var perfekt. Varmeste anbefalinger herfra.” Alex, København