RIB-sejlads

Få en anderledes og uforglemmelig oplevelse i vores RIB, som er en hurtigtgående båd med en topfart på ca. 100 km/t. Der er plads til 12.

Se vores arrangementskalender og skriv dig på en af vores åbne ture – alt fra 45 minutters ture til heldagsture.

Eller skriv til os, hvis du har specielle ønsker og gerne vil reservere båden til dig selv, familien, vennerne eller firmaet. Turene kan have et praktisk formål i at blive transporteret fra A til B, en oplevelsestur, hvor vi vender tilbage til udgangspunktet eller en udvidet tur hvor vi laver et eller flere stop på turen, men start- og slut er samme sted.

Vi tilbyder unikke sejloplevelser til enhver anledning; familiehygge, fødselsdag, polterabend, firmaudflugt, kærestedag etc. Vi kan tilrettelægge en tur ganske efter jeres ønsker, uanset om du er til fart, action og spænding eller hygge og store naturoplevelser.

Det går hurtigt, når vi er på vandet, men vi går aldrig på kompromis med sikkerheden.

Priser for sejlads i Aalborg findes herunder.

For tilbud andre steder i landet kontakt os på mail@rib-it.dk eller 25393910.

Priserne er eksl. moms for firmaer.

Image

UDVALGTE TURE

RIB-IT tilbyder sejlads i hele landet. Herunder ses priser for Aalborg.
Tilbud gives på sejlads i hele Danmark.

Sejl & Spis

Få en unik oplevelse med RIB-sejlads og gastronomi.

Få en unik oplevelse med RIB-sejlads og gastronomi. RIB-IT sejler jer til den ønskede restaurant, hvor I nyder lidt mad, hvorefter vi sejler jer retur. Vi har speciale i Aalborg og Aarhus, men sejler i hele Danmark.

Prisen afhænger af rute og ønsket tid på land.

Læs mere Book nu

Watercast

Har I lyst til at være frømænd for en dag? Så er watercast lige noget for jer.

Har I lyst til at være frømænd for en dag? Så er watercast lige noget for jer. Båden tager fart og ved ca. 20 knob giver vi GO, hvorefter 2 personer ruller ud fra pontonerne og rammer vandet på ryggen.

I slår et smut eller to, inden båden vender om og samler jer op. Våddragten og svømmevesten gør, at I stille og roligt kan ligge og flyde i vandet og nyde suset og adrenalinen pumpe rundt i kroppen. Der er tid til 2-3 drop med forskellig hastighed.

I får selvfølgelig den nødvendige instruktion, inden turen starter – og sikkerheden er som sædvanlig i højsædet. I skal blot medbringe badetøj, håndklæde og livsglæde.

Watercast op til 12 personer, ca. 1 time: kr. 3.900, – (Aalborg)

Læs mere Book nu

45 min sejlads

Kan I ikke samle til en fuld båd, ja så er det muligt at købe plads pr person. Prisen er 450,-.

Vi sejler ud fra vores base i Aalborg en dejlig tur på Limfjorden.

Ud mod øst til Aalborg havn og vest på den anden side af Egholm.

Er vi heldige, så ser vi sæler på turen. En fin mulighed for at vise Aalborg frem for venner m.m.

Eller bare en fed RIB sejltur med fart og sving. Vi tilpasser til vores kunder.

Læs mere Book nu

Aalborg – Løgstør – Fur – Glyngøre – Livø og retur

Tag med på en unik oplevelse på Limfjorden med RIB-IT.

Tag med på en unik oplevelse på Limfjorden med RIB-IT. I kan vælge at påmønstre i Aalborg og opleve sejladsen vest gennem fjorden, tæt på Egholm, Gjøl, Øland, under Aggersundbroen med stop ud for Aggersborg, der er Danmarks største vikingeborg.

Vi stopper i Løgstør for at tage jer op, der vil med på den resterende tur. Vi skal ud i Løgstør Bredning og sydpå tæt forbi Rønbjerg og Vitskøl kloster, derefter mod Fur, hvor vi går i land. Her er der tid til at nyde øen i de 1½ time stoppet vare. Man kan leje en cykel og tage et smut til Fur Bryghus (6 km) eller tage en gåtur i den smukke by. Fur er en dejlig ø midt i Limfjorden, bl.a. kendt for moler og skrænter.

Næste etape er videre mod vest. Vi kikker på det smukke landskab og runder Sallingsundbroen, inden vi sejler ind i havnen ved Glyngøre. Her er næste stop. På havnen findes flere muligheder for at spise lidt mad. Stoppet er også 1½ time her, så er man en vandhund, kunne Salling Aqua Park måske være en ide. Prøv at google den. Har man medbragt en madkurv selv, er det også ganske fint at nyde den i Glyngøre.

Turen går nu tilbage øst over. Nord om Fur, hvor vi kikker på de fine skrænter, og syd om Livøs lange tange inden vi ”lander” i den lille havn på Livø. Her ligger vi 1 time. Der er kun 800 m op til ”centrum”. Prøv at google Livø. Der er en lang historie om denne ø.

Sidste stræk går fra Livø til Løgstør, hvor dem der ”hoppede” på her, forlader os. Nu er det turen ind mod Aalborg, hvor man har tid til at nyde landskabet og reflekterer over de mange input.

 

Det praktiske:

Mødetid Aalborg er kl. 09.00 ved Vestre Havnepromenade 2, 9000 Aalborg, hos RIB-IT.

Mødetid Løgstør er kl. 10.00 ved Havnens Ishus, Kanalvejen 2, 9670 Løgstør.

Hele turen fra Aalborg og tilbage igen varer ca. 8,5 timer (180 km). Turen fra Løgstør tilbage til Løgstør varer ca. 7 timer (100 km).

RIB-IT har udstyr til alle (max 12) inkl. regntøj, redningsveste, briller og dragter (vinter). Man er velkommen til selv at tage sit eget med. Der er plads til en lille rygsæk pr. person, samt hvis nogen har en madkurv med. Alle kan være med, men da det går lidt stærkt, starter vi ved 8 år og op efter.

Prisen: Påstigning i Aalborg er kr. 1150,- pr. person, Løgstør er kr. 1000,- pr. person.

Tilmelding: Senest 1 uge før afgang på mail@rib-it.dk. Vi kan også lave turen som en familietur (lukket tur).

Vejr: Vi tager forbehold for vejr og vind. Vinden skal ikke være mere end 10 m/s fra vest. Skybrud og heldagsregn er heller ikke godt.

Tips og ideer: Prøv at læse lidt om Fur, Glyngøre og Livø.

Gavekort: Husk, at vi også laver gavekort til turen. Giv en unik julegave til én du holder af.

Læs mere Book nu

Nordjylland Rundt

Denne tur sælges kun som en gruppetur. Der er plads til 10 i båden. Skriv efter en pris.

Mærk adrenalinen suse gennem kroppen på en 500 km oplevelsesrig heldagssejlads i hurtiggående RIB rundt om Nordjylland. Spænding, fart og fantastiske naturoplevelser er nogle af nøgleordene, der kendetegner denne tur. Derudover gør vi flere hyggelige stop, hvor I bliver forkælet med lokal, nordjysk gastronomi.

Der er plads til op til 10 personer samt 3 besætningsmedlemmer, der sammen starter i Aalborg om morgenen. Efter introduktion og gennemgang af dagens program samt udlevering af udstyr (sejlertøj, heldragt, redningsvest, briller m.m.), sejler vi mod uret rundt om Nordjylland. Turen er en heldagsoplevelse, der tager ca. 11-12 timer. Det meste af tiden er vi i RIB’en, men vi gør også 3-4 stop, hvor vi går i land og strækker benene og ser på lokalområdet.

Turen rundt om Nordjylland er en ekstrem oplevelse og vil for mange være en oplevelse for livet. Sikkerheden vil som sædvanlig være i højsædet, hvilket betyder at vejret er en vigtig og afgørende faktor for om vi sejler.

Læs mere Book nu
AALBORG
Aalborg - Kattegat t/r 75 min 4.700,-
Aalborg - Hals t/r incl. 1½ time på land 4.400,-
Aalborg - Nibe t/r incl. 1½ time på land 4.200,-
Aalborg, 60 min sejlads 4.000,-
Aalborg, 30 min sejlads 2.300,-
Vi laver RIB-sejlads i hele landet, sejlads til film- , drone og fotooptagelser, Sikkerhedssejlads, Afvisersejlads, Natsejlads, Sejlads med krydstogtsturister, sejlads for forsvaret og politiet. Spørg på pris.

FAQ

SIKKERHEDSINSTRUKSIONER

Vi har ved alle vores event en erhvervsforsikring som dækker, hvis VI laver en fejl.
 
Image
Sikkerhed ved RIB-Sejlads
Læs instruktioner
 

GALLERI