Teamkick

Vi har mange års erfaring med og kompetencer inden for firmaarrangementer. Uanset om du ”blot” ønsker at give en gruppe mennesker en oplevelse, de rent faktisk vil huske, eller om du arbejder med konkrete udviklingsmål i form af teambuilding eller lignende, vil vi sørge for at planlægge og gennemføre dit helt særlige arrangement.

Vi arbejder med en bred pallette af værktøjer, der afstemmes i forhold til netop jeres behov og ønsker. Fx inddrager vi ofte dialogværktøjet DISC og High Performance Team-modellen, når vi arbejder med teams.

Vi har planlagt og gennemført arrangementer på få timer til længerevarende forløb på op til flere dage - og har erfaring med at tilrettelægge og gennemføre arrangementer for helt små grupper og op til 550 personer.
Image

DEN GODE OPLEVELSE

Fokus er på at skabe en oplevelse og et forløb, der med afsæt i den gode oplevelse giver mening i forhold til virksomhedens mål, der både kan indeholde sociale, kulturelle og relationelle dimensioner.

Lokation kan være på et sted, I eller vi udpeger – med og uden overnatning. Det er opolagt at få RIBen i spil i arrangementet.

Vi arbejder ikke med hyldevarer i metermål, når det kommer til firmaarrangementer. Skræddersyede løsninger bliver ikke dyrere, bare mere rigtige og med større effekt.
Kontakt os for at høre mere  →

GALLERI

REFERENCER