RIB-sejlads

Få en anderledes og uforglemmelig oplevelse i vores RIB, som er en hurtigtgående sejlbåd med en topfart på ca. 100 km/t. Der er plads til 12.

Se vores arrangementskalender og skriv dig på en af vores åbne ture – alt fra 15 minutters ture til heldagsture. Eller skriv til os, hvis du har specielle ønsker og gerne vil reservere båden til dig selv, familien, vennerne eller firmaet. Turene kan have et praktisk formål i at blive transporteret fra A til B, en oplevelsestur, hvor vi vender tilbage til udgangspunktet eller en udvidet tur hvor vi laver et eller flere stop på turen, men start- og slut er samme sted.

Vi tilbyder unikke sejloplevelser til enhver anledning; familiehygge, fødselsdag, polterabend, firmaudflugt, kærestedag etc. Vi kan tilrettelægge en tur ganske efter jeres ønsker, uanset om du er til fart, action og spænding eller hygge og store naturoplevelser.

Det går hurtigt, når vi er på vandet, men vi går aldrig på kompromis med sikkerheden.

Priser for sejlads i Aalborg og Århus findes herunder. For tilbud andre steder i landet kontakt os på mail@rib-it.dk eller 25393910.

Priserne er eksl. moms for firmaer.

Image

OPLEVELSESMIX

Sejlads kombineret med andre oplevelser.

UDVALGTE TURE

RIB-IT tilbyder sejlads i hele landet. Herunder priser for Aalborg og Århus.
Tilbud gives på sejlads i hele Danmark.
AALBORG
Aalborg - Kattegat t/r 75 min 4.500,-
Aalborg - Hals t/r incl. 1½ time på land 4.000,-
Aalborg - Nibe t/r incl. 1½ time på land 3.800,-
Aalborg, 60 min sejlads 3.800,-
Aalborg, 30 min sejlads 2.000,-
AARHUS
Aarhus, 1 time 4.000,-
Aarhus, 30 min. 2.200,-
Aarhus - Norsminde t/r med 1½ time venten 4.200,-
Aarhus - Samsø el. Tunø t/r med 1½ time venten 4.700,-
Se vores kommende arrangementer   →

GALLERI

FOLK SIGER

Slide Navn Efternavn, Aalborg ”Jeg har af flere omgange valgt RIB-IT som samarbejdspartner i forhold til gennemførelsen af såvel ”teambuildings-” og taktiske opgaver for mine medarbejdere. RIB-IT har i alle tilfælde været mit førstevalg, idet Lars, til alle tider, er klar til at skræddersy en løsning der netop tilgodeser mine behov og ønsker..." - Karoline S. Tjell, kaptajn i Hæren. Slide Navn Efternavn, Aalborg ”Det var et super arrangement – og jeg tror den går over i historien i den nye Nordjyske Bank. Mange tak for din/jeres flotte håndtering af aktiviteten.” - Ole Telling, HR-chef i Nordjyske Bank Slide Navn Efternavn, Aalborg ”SpencerHede har brugt RIB-IT og Lars Bo Willumsen ved flere lejligheder. Det mest bemærkelsesværdige har været det gode humør, charmen og den venlige direkte facon som RIB-IT altid bringer med ombord. Det gør kunderne trygge og tilføjer en vigtig ingrediens i oplevelsen. Vi har uden undtagelse altid være tilfredse med deres produkt, og vil bruge dem fremadrettet”. -Lars Hede, indehaver