RIB-sejlads

Få en anderledes og uforglemmelig oplevelse i vores RIB, som er en hurtigtgående sejlbåd med en topfart på ca. 100 km/t. Der er plads til 12.

Se vores arrangementskalender og skriv dig på en af vores åbne ture – alt fra 15 minutters ture til heldagsture. Eller skriv til os, hvis du har specielle ønsker og gerne vil reservere båden til dig selv, familien, vennerne eller firmaet. Turene kan have et praktisk formål i at blive transporteret fra A til B, en oplevelsestur, hvor vi vender tilbage til udgangspunktet eller en udvidet tur hvor vi laver et eller flere stop på turen, men start- og slut er samme sted.

Vi tilbyder unikke sejloplevelser til enhver anledning; familiehygge, fødselsdag, polterabend, firmaudflugt, kærestedag etc. Vi kan tilrettelægge en tur ganske efter jeres ønsker, uanset om du er til fart, action og spænding eller hygge og store naturoplevelser.

Det går hurtigt, når vi er på vandet, men vi går aldrig på kompromis med sikkerheden.

Priser for sejlads i Aalborg og Århus findes herunder. For tilbud andre steder i landet kontakt os på mail@rib-it.dk eller 25393910. Priserne er inkl. moms.

Image

OPLEVELSESMIX

Sejlads kombineret med andre oplevelser.

Få en unik oplevelse med RIB-sejlads og gastronomi. RIB-IT sejler jer til den ønskede restaurant, hvor I nyder lidt mad, hvorefter vi sejler jer retur. Vi har speciale i Aalborg og Aarhus, men sejler i hele Danmark. Prisen afhænger af rute og ønsket tid på land.

Har I tiden og lysten til en anderledes oplevelse, så er kokkeskole et fantastisk arrangement. Som teambuilding, alternative personaleaftener, polterabender og lignende. De skræddersyede arrangementer kan for eksempel være alle tiders ramme for, at det sociale klima i virksomheder forbedres og effektiviseres, når medarbejderne ser hinanden i nye sammenhænge uden for det daglige kontormiljø. Desuden er vi værd at nævne, at vi samarbejder med fantastiske kokke, hvilket gør, at maden i sig selv ryger i huskebogen.

Har I lyst til at være frømænd for en dag? Så er watercast lige noget for jer. Båden tager fart og ved ca. 20 knob giver vi GO, hvorefter 2 personer ruller ud fra pontonerne og rammer vandet på ryggen. I slår et smut eller to, inden båden vender om og samler jer op. Våddragten og svømmevesten gør, at I stille og roligt kan ligge og flyde i vandet og nyde suset og adrenalinen pumpe rundt i kroppen. Skal I videre til et andet arrangement, kan vi finde tørdragterne frem, og watercastingen kan foregå i jeres almindelige tøj! Watercast og tørdragter skal bestilles særskilt.

I får selvfølgelig den nødvendige instruktion, inden turen starter – og sikkerheden er som sædvanlig i højsædet. I skal blot medbringe badetøj, håndklæde og livsglæde.

Watercast op til 12 personer, ca. 1 time: kr. 3.500,- + evt. transport.

Tag med på en spændingsfyldt og oplevelsesrig tur til Læsø, hvor kontrasterne mødes. Vi starter normalt ud fra Læsø. Først giver vi den fuld fart henover vandet, hvorefter der er god tid til ro og fordybelse på smukke Læsø.

Efter ca. 30 minutters sejlads med fart og spænding er vi på Læsø, hvor du kan fordrive nogen tid med en cykeltur på øen, et afslappende ophold i Læsø Kur efterfulgt af lækker mad og drikke fra Restaurant Havnebakken. Vi bliver på Læsø cirka 5 timer, inden vi sejler tilbage til fastlandet.

Pris for 2 personer: kr. 1.600,- incl sejlads, leje af cykel, adgang til kurbad samt frokost.

Mærk adrenalinen suse gennem kroppen på en 500 km oplevelsesrig heldagssejlads i hurtiggående RIB rundt om Nordjylland. Spænding, fart og fantastiske naturoplevelser er nogle af nøgleordene, der kendetegner denne tur. Derudover gør vi flere hyggelige stop, hvor I bliver forkælet med lokal, nordjysk gastronomi.

Der er plads til op til 10 personer samt 3 besætningsmedlemmer, der sammen starter i Aalborg om morgenen. Efter introduktion og gennemgang af dagens program samt udlevering af udstyr (sejlertøj, heldragt, redningsvest, briller m.m.), sejler vi mod uret rundt om Nordjylland. Turen er en heldagsoplevelse, der tager ca. 11-12 timer. Det meste af tiden er vi i RIB’en, men vi gør også 3-4 stop, hvor vi går i land og strækker benene og ser på lokalområdet.

Turen rundt om Nordjylland er en ekstrem oplevelse og vil for mange være en oplevelse for livet. Sikkerheden vil som sædvanlig være i højsædet, hvilket betyder at vejret er en vigtig og afgørende faktor for om vi sejler.

Pris pr. persen: kr. 2.900,- alt inkl.

KORTERE TURE

RIB-IT tilbyder sejlads i hele landet. Herunder priser for Aalborg og Århus.
Tilbud gives på sejlads i hele Danmark.
AALBORG
Aalborg - Kattegat t/r 75 min 4.000,-
Aalborg - Hals t/r incl. 1½ time på land 3.500,-
Aalborg - Nibe t/r incl. 1½ time på land 3.300,-
Aalborg, 60 min sejlads 3.800,-
Aalborg, 30 min sejlads 2.000,-
AARHUS
Aarhus, 1 time 4.000,-
Aarhus, 30 min. 2.000,-
Aarhus - Norsminde t/r med 1½ time venten 3.500,-
Aarhus - Samsø el. Tunø t/r med 1½ time venten 4.500,-
Se vores kommende arrangementer   →

GALLERI

FOLK SIGER